Sot Dita ndërkombëtare e ecjes në natyrë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sot Dita ndërkombëtare e ecjes në natyrë

15 tetori është caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) si Dita ndërkombëtare e ecjes në natyrë.

Shënimi i kësaj dite synon ngritjen e vetëdijes së institucioneve dhe qytetarëve mbi rëndësinë që ka natyra dhe promovimi i vendeve turistike në funksion të zhvillimit të turizmit malor.

Në të gjitha vendet evropiane, kjo ditë shënohet në viset malore përmes shëtitjeve apo ecjes së gjatë në këmbë, dhe ky manifestim është bazë e mirë për turizëm aktiv.

Ecja në këmbë në natyrë është shndërruar në një sport tepër të aplikuar, pasi natyra dhe territoret me shtigje të ngushta ofrojnë një kënaqësi të veçantë.

Related posts

Bekteshi: Deri më tani mbi 19.000 kompani kanë parashtruar kërkesa për mbështetje financiare për pagesën e pagave për prill dhe maj

Televizioni Koha

Garë ndërkombëtare me parashutë këto tre ditë në Kodrën e Diellit

Televizioni Koha

Ngrohtë sot dhe nesër, nga e mërkura mot jostabil

Televizioni Koha

Leave a Comment