Sot është Dita ndërkombëtare e zjarrfikësve në RMV – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sot është Dita ndërkombëtare e zjarrfikësve në RMV

Sot është Dita ndërkombëtare e zjarrfikësve në RMV, 20 maj! ?
Heronjtë e luftës me zjarrin dhe krenaria e shoqërisë sonë Njësisa Territoriale Kundër Zjarrit në Tetovë!

Related posts

Sfidat dhe premtimet për “Kodrën së Diellit”, flet drejtori i “Elem Turs”, Adem Avziu

Televizioni Koha

Tetova me papunësin më të lartë Maqedoni

Televizioni Koha

Me bursën “Boris Trajkovski”, të rinjtë kanë mundësi për të studiuar në “City College” në Selanik

Televizioni Koha

Leave a Comment