Lajmi i Ditës Maqedoni

Sot pritet të shkarkohet ministrja Mizrahi

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, për sot caktoi seancë për propozimin për shkarkimin e ministres së Punës dhe Politikës Sociale, Rashela Mizrahi.

Shkarkimin e saj e ka kërkuar kryeministri i Qeverisë teknike, Oliver Spasovski me arsyetimin se ministrja Mizrahi po e shkel Kushtetutën me atë se nuk po e respekton emrin kushtetues.
Ndryshe, ministrja e MPPS-së refuzoi të ndryshojë tabelën dhe të vendosë tabelë të re me emrin e ri në ministri dhe se është e gatshme të paguajë dënim prej 5.000 eurove që të mos bëj një gjë të tillë.
Sot në Kuvend do të debatohet edhe për Ligjin për Prokurori Publike./Telegrafi/

Related posts

Angjushev: Një famijle nuk mund të jetojë me 200 euro, paga minimale duhet të rritet

Televizioni Koha

Qytetarët e Maqedonisë të ngujuar në aeroporte do të kthehen me fluturime humanitare

Televizioni Koha

Makraduli, Ademi dhe Bogoev filloristëve ua uruan klasën e parë në SHF “Avram Pisevski” me lapsa ekologjikë për mbjellje

Televizioni Koha

Leave a Comment