06/12/2023
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Spasovski: Data e zgjedhjeve është temë e përfunduar për Qeverinë

Data për zgjedhjet është temë e përfunduar për Qeverinë, porositi përmes Fejsbukut kryeministri, Oliver Spasovski.

“Është e papërgjegjshme shtetin ta lëmë pa parlament, me Qeveri kalimtare dhe me opozitë e cila është me orientim destruktiv dhe vetëm është duke parë të përfitojë njëfarë pike politike në llogari të krizës dhe rreziqeve në të cilat qytetarët janë të ekspozuar”, shkruan Spasovski. shk/

Të fundit