Spasovski: I kënaqur me zbatimin e ligjit për gjuhët
Lajmi i Ditës Maqedoni

Spasovski: I kënaqur me zbatimin e ligjit për gjuhët

Kryeministri Oliver Spasovski, një vit pas hyrjes në fuqi të ligjit për zbatimin e gjuhëve, vlerëson se zbatimi i tij vijon sipas parashikimeve. Miratimin e ligjit ai e quan si hap të guximshëm për zgjidhjen e problemeve nga e kaluara.

“Duhet të jemi të kënaqur që kjo Qeveri solli vendime shumë të guximshme me qëllim që të zgjidhen çështjet që gjatë viteve te kaluara kanë qenë problematike. Sigurisht, që zbatimi i këtij ligji është i rëndësishëm. Ai shkon sipas dinamikës së paraparë dhe në bazë të asaj që punohet në trupit koordinues- deklaroi kryeministri Oliver Spasovski.

Related posts

Flamuri i Maqedonisë së Veriut sot do të ngritet para selisë së NATO-s

Televizioni Koha

Komunikatë e VMRO-DPMNE-së : Të gjitha vendet e Ballkanit gjatë ditës së djeshme kishin 45 të infektuar, në Maqedoni kishte 89

Televizioni Koha

Mesazhi i nuses për të ftuarit e dasmës: Nëse nuk vini prej koronavirusit, jeni të vdekur për mua

Televizioni Koha

Leave a Comment