Spasovski: Trashëgimtarët tanë të rinj të së ardhmes, nga e ardhmja e tyre në BE e ndanë me ne gëzimin e solidaritetit muzikor – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Spasovski: Trashëgimtarët tanë të rinj të së ardhmes, nga e ardhmja e tyre në BE e ndanë me ne gëzimin e solidaritetit muzikor

Nuk ka mesazh më të bukur dhe më shpresëdhënës se ky i fëmijëve të Shkollës fillore “Kole Nedellkovski” nga Shkupi, të gjithë nxënësit edhe në Shkollën shtetërore të muzikës dhe baletit “Ilija Nikollovski Luj” dhe performimi i tyre i himnit të Bashkimit Evropian “Oda e gëzimit”, publikoi kryeministri Oliver Spasovski me rastin e 9 Majit – Ditës së Evropës, në profilin e tij në fejsbuk.

“Në Ditën e Evropës këta trashëgimtarë tanë të rinj të së ardhmes, prej të ardhmes së tyre në Bashkimin Evropian, e ndanë me të gjithë ne gëzimin e solidaritetit muzikor në kohën kur shpresa na nevojitet më së shumti dhe të cilën ata e mblodhën dhe na e dhuruan nën mentorimin e profesoreshës Maria Gjoshevska.

Për shumë mot 9 Maji – Dita e Evropës!, publikoi kryeministri. shk/

Нека ни е за многу години 9 Мај – Денот на Европа!

Нема поубава и понадежна порака од оваа на децата од Основното училиште „Коле Неделковски“ од Скопје, сите ученици и во Државното музичко балетско училиште „Илија Николовски Луј“ и нивната изведба на химната на Европската Унија „Ода на радоста“.На Денот на Европа овие наши млади наследници од иднината, од нивната иднина во Европската Унија, ја споделија со сите нас радоста на музичката солидарност во време кога надежта ни е најпотребна и која тие ја собраа и ни ја подарија под менторство на професорката Марија Ѓошевска.Со нејзиниот аранжман и во изведба на Ведран Андреевски на пијано (во класа на проф.Борис Светиев), на Мила Андреевска на виолончело (во класата на проф.Маре Видевска), на Ана Котевска на виолина (во класата на проф.Олгица Здравковска), и на Дарија Мандариќ на пијано (во класа на проф. Славица Мицовска), го славиме денеска големиот ден – Нека ни е за многу години 9 Мај – Денот на Европа!

Geplaatst door Oliver Spasovski op Vrijdag 8 mei 2020

Related posts

PSP nuk do të paguaj para për qiranë dhe faturat fiskale të Janevës

Televizioni Koha

Nga ora 9:00 riorientim i komunikacionit në rrugën rajonale Gostivar-fshati Çegran

Televizioni Koha

BE miraton Pasaportën digjitale të COVID-19, futet në fuqi me 1 Korrik

Televizioni Koha

Leave a Comment