Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
SPB Tetovë: Thirrjet për bisedë në polici vetëm në formën me letër, mos u bëni pre e e-mejl mesazheve - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

SPB Tetovë: Thirrjet për bisedë në polici vetëm në formën me letër, mos u bëni pre e e-mejl mesazheve

SPB Tetovë dërgoi apel deri te qytetarët që t’i raportojnë në polici ftesat joadekuate për bisedë në komisariat që u arrijnë në mënyrë elektronike dhe në adresat e postës elektronike, pas disa incidenteve të regjistruara këtyre ditëve. Nga atje, theksojnë se policia i thirr qytetarët vetëm në formën me shkrim me letër.

Nga atje, i përkujtojnë ata që përpiqen të kryejnë një mashtrim të tillë, se po përballen me krimin e “përfaqësimit të rremë” (neni 391 i Kodit Penal), për të cilin parashikohet gjobë ose burgim deri në një vit. mb/

Related posts

Nxënësit nga ShPM ” Jahja Kemal ” edhe njëherë e prezentuar vendin tonë në shkencë në ASEF

Televizioni Koha

VMRO-DPMNE: Zgjerimi i hetimit dhe paraburgim për Katica Janevën

Televizioni Koha

MPPS: Pushimi i lehonisë zgjat deri në përfundimin e masave

Televizioni Koha

Leave a Comment