Stacionin policorë-Gostivar, sot e kanë vizituar mbi pesëdhjetë nxënës të klasave të nënta të shkollës fillore ,,Goce Dellçev,, të Gostivarit. – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Stacionin policorë-Gostivar, sot e kanë vizituar mbi pesëdhjetë nxënës të klasave të nënta të shkollës fillore ,,Goce Dellçev,, të Gostivarit.

Stacionin policorë-Gostivar, sot (24-tetor) gjatë paraditës e kanë vizituar mbi pesëdhjetë nxënës të klasave të nënta të shkollës fillore ,,Goce Dellçev,, të Gostivarit.
Nxënësit u pritën nga ana e udhëheqsis së këtij stacioni dhe në korniza të vizitës së tyre, patën mundësinë nga afër të njihen me funksionimin e zyrës së kujdestarisë, si dhe disa njësi tjera të saja, gjithashtu vizituan edhe hapsirat për mbajtje dhe biseda informative me të miturit. Krahas kësaj, nxënësit në pika të shkurta u informuan me rolin e policisë, por edhe për projektet momentale preventivo-edukative, si dhe projektet që planifikohen të realizohen nëpër shkollat fillore dhe të mesme të Gostivarit, që kanë të bëjnë me prevenimin-parandalimin e drogave narkotike, tregtisë me njerëz, prishjen e rendit dhe qetësisë publike e kështu me radhë.
Vizita e ditës së sotme në Stacionin policorë-Gostivar, paraqetë pjesë të aktiviteteve për afirmimin dhe ngritjen e nivelit të transparencës policore për bashkpunim me qytetarët, përforëcimein e bashkpunimit me qytetarët, përforcimin e besimit të ndërsjellë, si dhe zgjërimin dhe thellimin e bashkpunimit të dyanshëm me qytetarët gjegjësisht me të rinjët./TV KOHA/

Related posts

Toni Bler: OBSH duhet të jetë më e fuqishme, ndërsa bashkëpunimi global të jetë në nivel më të lartë

Televizioni Koha

“Nëse dëshironi të shkoni në kafene, vaksinohuni”, thotë Bekteshi

Televizioni Koha

Sot tetë viktima dhe 373 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

Televizioni Koha

Leave a Comment