23/09/2023
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sugareski u bënë thirrje punonjësve të hekurudhave që të vazhdojnë me punë

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski u bëri thirrje punonjësve të trenave që të vazhdojnë punën e tyre dhe thotë se ai është i gatshëm të negociojë përsëri me ta, por, siç thotë ai, jo me koston e shantazhit dhe ndërprerjes dhe dëmtimit të punës.

“Dua të dërgoj një thirrje serioze. Ata duhet të vazhdojnë të punojnë, të gjithë duhet ta dëshmojmë veten të përgjegjshëm nga shoqëria sepse çdo vonesë atje për të gjitha problemet e shumta që kemi për 30 vjet në drejtim të borxhit që kemi, të mos bëhen të reja sepse është në interes të shtetit dhe për ta”, tha Sugareski, duke komentuar bojkotin e punës së filluar nga nga punonjësit e trenave.
ndërsa Drejtori i Hekurudhave informon se trenat e orarit të mëngjesit kanë lëvizur, ndërsa pritet të fillojnë të lëvizin edhe trenat gjatë orarit të ditës./Telegrafi/

Të fundit