hani i elezit – Tv Koha

Tag : hani i elezit

Auto Tach Gatojca Horoskopi Kuriozitetet Lajmi i Ditës Shendetësi Showbizi

Nis ndërtimi i hekurudhës moderne, pritet të punësohen 120 persona

admin-tvkoha
Është mbajtur ceremonia e nënshkrimit të Kontratës komerciale ndërmjet INFRAKOS dhe GCF (Generale Construzioni Ferrovarie), për Rehabilitimin e linjës së 10-të hekurudhore, segmenti Fushë Kosovë