Tahiri: Qytetarët masivisht duhet të dalin në votime më 15 korrik - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Tahiri: Qytetarët masivisht duhet të dalin në votime më 15 korrik

Qytetarët masivisht duhet të dalin në votime më 15 korrik duke respektuar rekomandimet e institucioneve për mbrojtje nga Covid-19, vlerëson analisti politik Sefer Tahiri në emisionin ‘Enter’ në TV SHENJA.

“Vullnetin tonë politik duhet ta përcaktojmë ne vetë, dhe prandaj është shumë e rëndësishme, që nëse arrihet që dalja në zgjedhje të jetë mbi 55%, mendoj që vullneti politik i shqiptarëve do të jetë i qartë dhe nuk do të determinojë këtë disponim politik, vetëm votat klienteliste – të administratorëve, të njerëzve që kanë relacioneklienteliste biznese”, deklaroi Tahiri.

Related posts

FAO: Bujqit që shesin në tregje të lagështa dhe furnizuesit e lëndëve të para për ferma më të goditur nga koronavirusi

Televizioni Koha

KE-ja propozon tre miliardë euro ndihmë për dhjetë vende nga fqinjësia

Televizioni Koha

Xhaferi sot duhet të zgjidhet kryetar edhe i përbërjes së re parlamentare

Televizioni Koha

Leave a Comment