Takim i parë i grupit punues për përpunim të konceptit për arsim inkluziv – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Takim i parë i grupit punues për përpunim të konceptit për arsim inkluziv

Anëtarët e grupit punues për përpunim të Konceptit për arsim inkluziv, sot në Shkup do ta mbajnë takimin e parë.

Siç kumtoi MASH, në takim do të marrë pjesë edhe ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi.

Me Konceptin për arsim inkluziv duhet të mundësohet inkluzion më efikas dhe thelbësor i fëmijëve me pengesa në arsimin e rregullt fillor.

Related posts

Prej nesër hiqet ora policore në Maqedoni

Televizioni Koha

Arsovski: Mesazhet e faktorit ndërkombëtar duhet të merren seriozisht

Televizioni Koha

Shtetasit e Maqedonisë të padëshiruar në Europë kthehen 33 atobusë nga pika kufitare

Televizioni Koha

Leave a Comment