Taravari: Ky është mjerimi me librat e nxënësve, “alo’ministria e arsimit(FOTO) - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Taravari: Ky është mjerimi me librat e nxënësve, “alo’ministria e arsimit(FOTO)

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka alarmuar gjendjen e mjerueshme në arsim, me librat e nxnënësve.

Ai ka nxjerrë një fotografi me librat e muzikës, që janë në gjendje të mjerueshme. Taravari ka nënvizuar se ku është ministria e Arsimit, çfarë bën. “Librat e muzikës për nxënësit e shkollës fillore. Mjerim nga ministria e Arsimit, vjen 12Prilli”, ka shkruar Taravari. Sipas tij, tani filloi gysmëvjetori i dytë dhe në shumë shkolla mungojnë librat.(INA)

Related posts

Reformat antikorrupsion: Progres është shënuar vetëm te KSHPK dhe në punën e organizatave të shoqërisë civile

Televizioni Koha

Fillon afati për grumbullim të nënshkrimeve dhe ekspertizë në Listën zgjedhore për zgjedhjet e 12 prillit

Televizioni Koha

KSHPK: Partitë i dorëzuan raportet e para për donacione për fushatën zgjedhore

Televizioni Koha

Leave a Comment