Të mërkurën Kuvendi nis debatin për konfirmimin e gjendjes së jashtëzakonshme - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Të mërkurën Kuvendi nis debatin për konfirmimin e gjendjes së jashtëzakonshme

Më 30 shtator para deputetëve të Kuvendit do të gjenden propozimet për konfirmimin e 5 gjendjeve të jashtëzakonshme të cilat ishin në fuqi nga 18 marsi deri më 15 qershor të këtij viti.

Votimi i tyre duhet bëhet me shumicë prej 2/3, ndërsa shumica parlamentare nuk konfirmon nëse ka siguruar votat e nevojshme.

Opozita kishte paralajmëruar se gjatë debatit do të kërkoj shqyrtimin e të gjitha vendimeve të Qeverisë të sjella përmes dekreteve me fuqi të ligjit gjatë gjendjes së jashtëzakonshme

Related posts

Teuta Arifi : Pandemia është goditje e madhe për biznesin lokal në Tetovë

Televizioni Koha

SHGM: MPB dhe PP të gjejnë menjëherë personin që kërcënoi gazetarin Mishko Ivanov

Televizioni Koha

LSDM: Firmat ta shfrytëzojnë masën për mbështetje financiare prej 14.500 denarë për një punonjës

Televizioni Koha

Leave a Comment