10/12/2023
2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Të pavlefshme 31.107 fletëvotime në zgjedhje

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve regjistroi 31.107 fletëvotime të pavlefshme në zgjedhjet e djeshme parlamentare, sipas 3.421 nga 3.480 vendvotime.

Numri i fletëve të vlefshme është 869.533.

Kanë votuar 927.640 qytetarë ose 51 për qind nga gjithsej 1.814.263 të regjistruarit në Listën Zgjedhore.

“Dita e zgjedhjeve kaloi në atmosferë të qetë, korrekte dhe demokratike, pa parregullsi të mëdha”, vlerësuan mbrëmë kompetentët pas mbylljes së vendvotimeve.

Zgjedhjet e dhjeta parlamentare për shkak të kushteve aktuale të pandemisë së virusit korona zgjatën tri ditë, ndërsa votohej me maska dhe masa të tjera parandaluese sipas protokollit të cilin e përcaktuan institucionet shëndetësore. fc/

Të fundit