Showbizi

Te Premten në ora 15:30 ne emisionin e Pasdite në Kohë Eksluzive infulence Kaltrina Kryeziu

Te Premten në ora 15:30 ne emisionin e Pasdite në Kohë Eksluzive infulence Kaltrina Kryeziu

Na ndiqni në Televizionin Koha

Related posts

Për herë të parë Kylie Jenner nuk mohon operacionet plastike

Televizioni Koha

RrGK dhe Lobi kërkojnë zëvendësimin e logos aktuale për 11-vjetorin e pavarësisë

admin-tvkoha

Rita mungon në ceremoninë e ‘Brit Awards’, u uron fat të gjithëve me imazhe nga viti i kaluar

Televizioni Koha

Leave a Comment