Tensione para godinës së shembur të Teatrit Kombëtar në Tiranë, protestuesit çajnë kordonin e policisë

0
1

Rreth orës 4 e 30 të mëngjesit forca të IKMT-së dhe bashkisë së Tiranës nisën shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar.

Fillimisht pati rezistencë nga qytetarët duke sjellë edhe shoqërimin në polici të një grupi artistësh si edhe kryetares se LSI-së, Monika Kryemadhi.
Edhe disa orë më vonë vijon konfrontimi i qytetarëve me forcat e policisë.

Protestuesit me thirrjet ‘poshtë diktatura, poshtë Edi Rama, liri demokraci’ para godinës së ministrisë së Brendshme, ku është vendosur kordoni metalik.