Tetovë-9 raste të reja me Covid-19 dhe një person ka ndruar jetë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Tetovë-9 raste të reja me Covid-19 dhe një person ka ndruar jetë

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni informon se në 24 orët e fundit  janë konfirmuar 52 raste të reja.

Prej tyre në Shkup janë 26, Kumanovë-6, Shtip-7, Tetovë-9, Strugë-2, Veles-1 dhe Koçan-1.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar edhe katër viktima, prej të cilave dy nga Shkupi, 1 nga Velesi dhe 1 nga Tetova.

 

Related posts

Refuzohet kërkesa e Koçan për shtyrjen e dënimit me burg

Televizioni Koha

Gjendja me COVID-19 në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në botë 21.4.2020

Televizioni Koha

Përforcohet koordinimi i rregullatorëve financiarë për ruajtjen e stabilitetit financiar

Televizioni Koha

Leave a Comment