Tetovë, nga nesër ndalohet transporti i organizuar – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Tetovë, nga nesër ndalohet transporti i organizuar

Qeveria ka vendosur që prej ditës së nesërme, 21 prillit, të ndalohet transportimi i organizuar i udhëtarëve në Komunën e Tetovës.

Ndalesa vlen edhe për transportin publik brenda Komunës.

“Nga kjo ndalesë përjashtohen transporti që kryhet nga operatorët ekonomikë për punonjësit e tyre, respektivisht transporti i punonjësve deri në vendin e punës, si dhe transportimi i organizuar i punonjësve në Ministrinë e Brendshme dhe Ministrinë e Mbrojtjes, transporti i zjarrfikësve “, thuhet në deklaratën e qeverisë.

Për qytetin e Tetovës, pajisje mbrojtëse të detyrueshme në çdo kohë për qytetarët kur largohen nga shtëpia, por edhe të largohen vetëm nëse është e nevojshme, janë pjesë e masave të fundit të ndërmarra nga qeveria për t’u ballafaquar me pasojat e coronavirusit./Telegrafi/

Related posts

Përkundër rritjes së numrit të të infektuarve, tollovi para bankave dhe Institucioneve në Tetovë

Televizioni Koha

Filipçe: Nuk ka nevojë për orë policore, nuk sjellë asnjë efekt

Televizioni Koha

Rektori i UT-së Vullnet Ameti u takua me Rektorin e Akademisë së Studimeve Albanologjike nga Republika e Shqipërisë Marenglen Verli

Televizioni Koha

Leave a Comment