Lajmi i Ditës Rajon

THAÇI PËR LINJËN HEKURUDHORE ME SERBINË: NJË TJETËR MOMENT HISTORIK

Pas nënshkrimit të marrëveshjes për linjën hekurudhore dhe autostradën ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, presidenti Hashim Thaçi ka thënë se ky është një tjetër moment historik.

Ai ka falënderuar presidentin amerikan, Donald Trump dhe ambasadorin e SHBA-ve në Gjermani, Richard Grennell, për këtë arritje.

“Së pari marrëveshja për trafikun ajror dhe tash kemi nënshkruar marrëveshjen për hekurudhat dhe autostradat ndërjmet Kosovës dhe Serbisë”.“

Një hap i shkëlqyeshëm drejt arritjes së një marrëveshje përfundimtare midis dy vendeve”.rtklive

Related posts

“Grupi Kumanova”, pala mbrojtëse mirëpret kërkesën e Haradinajt

Televizioni Koha

Teuta Arifi : Pandemia është goditje e madhe për biznesin lokal në Tetovë

Televizioni Koha

Bullgaria, Greqia, Rumania dhe Kroacia mbështesin fillimin e negociatave të Maqedonisë së Veriut me BE-në

Televizioni Koha

Leave a Comment