Thaçi: Shteti të ju jep nga 100 euro secilit qytetarë për gjashtë muaj - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Thaçi: Shteti të ju jep nga 100 euro secilit qytetarë për gjashtë muaj

Kryetari i Partisë Demonratike Shqiptare Menduh Thaçi në emisionin “Koha Për Debat” në Televizionin Koha tha se shteti duhet tu jap qytetarëve nga 100 euro për gjashtë muaj.

Nëse shteti u jep nga 100 euro për gjashtë muajë ne do ta luftojmë koronavirusin si dhe do të ju sigurojmë qytetarët një jetë më të mirë.

Related posts

Kopaç: Të mos politizohen vendimet e KRRE-së, Qeveria ta amortizojë goditjen e shtrenjtimit të energjisë elektrike

Televizioni Koha

Informatë lidhur me kompanitë/marketet që do të mund të bëjnë shpërndarje të produkteve ushqimore gjatë fundjavës (18.04.2020 – 20.04.2020)

Televizioni Koha

Nënshkruhet marrëveshja për dy kilometrat e para për rrugën Shkup-Bllacë

Televizioni Koha

Leave a Comment