Timotej: Nuk më interesojnë reagimet – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Timotej: Nuk më interesojnë reagimet

Peshkopi Timotej, i cili dje drejtoi procesionin e priftërinjve në liturgji i cili u pasua nga qindra qytetarë pa maska ​​mbrojtëse dhe pa mbajtur distancë fizike në një pandemi, pretendon për Telma TV se kisha nuk ka faj për këtë mbledhje skandaloze.

– Unë nuk jam polic atje për të luajtur. Dhe në kishë kam thirrur në mëngjes dhe pasdite, unë u thirra njerëzve vetëm klerikët të vinin. Sidoqoftë, unë nuk jam dikush që mund ta ndaloj dikë të ecë në rrugë. Kjo nuk është detyrë e kishës”, tha peshkopi Timotej.

I pyetur pas reagimeve të ashpra nga publiku, peshkopi tha:

– Nuk më interesojnë reagimet!

Related posts

Guteresh: Është e pasigurt nëse do të mbahet Samiti vjetor i KB-së

Televizioni Koha

Franca i ndalon të gjitha fluturimet jashtë zonës shengen

Televizioni Koha

Ka arritur dërgesa e tretë e pajisjeve për gjurmë të gishtave, ka filluar trajnimi i këshillave zgjedhorë

Televizioni Koha

Leave a Comment