01/06/2023
20.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Traktori i blinduar lëvron arat e minuara të Ukrainës

Një bujk ukrainas ka gjetur një mënyrë të re për të vazhduar punimin e arave të tij, pasi ato janë mbushur me mina ruse. Ai ka blerë një traktor të përdorur, e ka veshur atë me blindë dhe e ka lidhur me një pajisje për ngasjen e tij me telekomandë. (Përgatitën: Trim Haliti dhe Bujar Tërstena)

Të fundit