Tre mjekë nga Pulmologjia të infektuar me koronavirus – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Tre mjekë nga Pulmologjia të infektuar me koronavirus

Tre mjekë nga Klinika universitare për pulmologji janë pozitivë në koronavirus. Dy prej tyre deri më tani nuk kanë pasur simptoma, ndërsa një mjeke ka simptoma gastrointestinale. Me tre të infektuarit e rinj deri më tani, shtatë janë punonjës shëndetësorë nga Klinika janë pozitivë të koronavirus, konfirmoi për MEDIAL-n drejtori i atij institucioni publik shëndetësor, Dejan Dokiq.

Theksoi se mjekët nga 30 marsi janë në izolim shtëpiak dhe dje u është bërë testim i cili tregoi se janë pozitivë.

“Më 21 prill (e martë) do t’u bëhet edhe një testim. E punësuara e parë e infektuar është një infermiere nga Kumanova, e cila me virus është infektuar në vendin ku jeton. Është e sigurt se mjekët dhe personat tjerë mjekësorë mes vete janë infektuar ndoshta derisa kanë ngrënë së bashku në kuzjinë”, ka thënë dr.Dokiq. fb/

Related posts

Maqedonasit po deklarohen bullgar në Shqipëri për një pasaportë

Televizioni Koha

Sllovenia plotësisht e hapi kufirin për shtetasit kroatë

Televizioni Koha

Shtatë viktima dhe 89 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni

Televizioni Koha

Leave a Comment