Tregu i Dibrës i zbrazët, lëvizja në minimum edhe në Qendrën Zhupa – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Tregu i Dibrës i zbrazët, lëvizja në minimum edhe në Qendrën Zhupa

Për shkak të shpalljes së gjendjes së krizës në komunat e Dibrës dhe Qendrës Zhupa, pas rritjes së numrit të personave të infektuar nga koronavirusi, tregu i Dibrës sot ka mbetur i zbrazët.

Zakonisht të shtunën, kur është ditë pazari në Dibër, tregu vlon nga njerëzit, pasiqë përveç banorëve lokalë, këtu për tregti vijnë edhe banorët e Qendrës Zhupa, nga fshatrat kufitare në Shqipëri, si dhe banorët nga rajoni i Golobërdos.

Po ashtu, sot munguan edhe ofruesit e prodhimeve të ndryshme nga Tetova, Gostivari, Struga dhe Ohri.Mia.

Related posts

Bogoev: Nxënës nga tre shkolla fillore në Karposh ndodhen në izolim shtëpiak për shkak të coronavirusit

Televizioni Koha

Viti i ri shkollor, Ademi: Deri në klasën e tretë mësim me prezencë fizike, të tjerët online

Televizioni Koha

Kryetari i bashkisë Bergamo: Spitalet janë plot, njerëzit po vdesin në shtëpi

Televizioni Koha

Leave a Comment