24/09/2023
24.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Tryezë e rrumbullakët “Reforma në mbrojtjen sociale – avancim dhe suksese, sfidat dhe hapat përpara”

Tryezë e rrumbullakët “Reforma në mbrojtjen sociale – avancim dhe suksese, sfidat dhe hapat përpara” do të mbahet sot përmes platformës Zum në organizim të EPTISA Zyra rajonale për Evropën Juglindore, të mbështetur nga BE-ja.

Qëllimi i tryezës së rrumbullakët është që ta përforcojë diskutimin e mbrojtjes sociale dhe të sigurojë dialog dhe debat.

Në debat do të marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, të Delegacionit të BE-së dhe profesorë universitarë.

Të fundit