Turqia ka dëbuar shtetas të Maqedonisë së Veriut të robëruar në Siri – Tv Koha
Lajmi i Ditës Rajon

Turqia ka dëbuar shtetas të Maqedonisë së Veriut të robëruar në Siri

Një shtetas i Maqedonisë së Veriut dhe një tjetër i Gjermanisë, të cilët kanë qenë pjesëtarë të Shtetit Islamik, janë dëbuar nga Turqia në vendet e tyre.

Këtë e kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme, prej ku thonë se ata kanë qenë të robëruar në Siri, si pjesëtarë të SHI-së.

Qeveria në Ankara paralajmëroi se do të vazhdojë të kthejë pjesëtarë të robëruar të SHI-së në vendet e tyre amë edhe krahas kundërshtimit të disa shteteve evropiane, transmeton agjencia Anadollu.

Sipas të dhënave të MPB-së turke, vitin e kaluar nga Turqia janë dëbuar 780 pjesëtarë të SHI-së në vendet e tyre.

Related posts

Shtatë viktima dhe 89 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni

Televizioni Koha

Të shtëna në ajër gjatë arrestimit të një personi të kërkuar me urdhërarrest

Televizioni Koha

Filloi votimi i zgjedhjeve të dhjeta parlamentare, të pesta të parakohshme, të drejtë vote kanë 1.814.263 qytetarë

Televizioni Koha

Leave a Comment