Vazhdojnë negociatat midis MASH dhe SASHK – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Vazhdojnë negociatat midis MASH dhe SASHK

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi deklaroi se sot do t’i vazhdojnë negociatat me Sindikatën e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK).

“Me SASHK-un sot do të kemi takim të përbashkët, negociatat do të vazhdojnë në mënyrën më të mirë, më konstruktive, jam i kënaqur prej bashkëpunimit të deritanishëm. Rritje të dukshme të pagave kemi thënë se do të ketë, por prej kur dhe sa do të jetë përqindja kjo varet prej mundësive dhe prej shqyrtimit të të gjitha të dhënave dhe parametrave që i kemi”, tha Ademi në vizitën e sotme të Qendrës për vlerësim funksional dhe mbështetjen e fëmijëve dhe të rinjve.

Ai theksoi se janë në anën e njëjtë me SASHK-un me qëllim që të përmirësohet statusi shoqëror dhe material i të gjithë të punësuarve në arsim.

Related posts

Partitë politike “në një fillim të ulët” për negociata të formimit të qeverisë së re

Televizioni Koha

Lagjeja e studentëve e braktisur dhe e lënë pas dore

Televizioni Koha

Takohen homologët e kryeqendrave shqiptare, Tirana mbushet me flamujt e Kosovës

Televizioni Koha

Leave a Comment