Vazhdon ndalesa e qëndrimit për uikende në vendet turistike në Prespë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Vazhdon ndalesa e qëndrimit për uikende në vendet turistike në Prespë

Komuna e Resnjës informon se edhe këtë uikend është i ndaluar qëndrimi në vendet turistike në Prespë.

Nga sektori për marrëdhënie me opinionin potencojnë se paralajmërimi për përmirësim të kushteve të motit nuk do të thotë edhe largim i ndalesës për uikend në Prespë dhe në atë kuptim nuk është i lejuar qëndrimi në Oteshevë, Stenje, Krani, manastirin Kurbinovo, Pretor, Sllivnicë… dhe vende tjera turistike.

Lufta kundër koronavirusit është e përbashkët, porosisin nga komuna e Resnjës, dhe për atë në këtë moment qytetarët duhet të qëndrojnë në shtëpi. mt/sa/

Related posts

Kryeministri Kurti reagon ndaj deklaratës së tre zyrtarëve amerikanë

Televizioni Koha

Komuna e Dibrës iu bën thirrje qytetarëve që rreptësisht t’i respektojnë rekomandimet dhe rregullat e sjelljes

Televizioni Koha

PSE PO THYHET PARIMI I PËRFAQËSIMIT TË DREJTË DHE ADEKUAT NË INSTITUCIONE

Televizioni Koha

Leave a Comment