01/12/2023
11.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Venko Filipçe ;Le t ‘ i ndihmojmë,punëtorët shëndetësor ata e meritojnë vlerësimin dhe respektin tonë për punën e tyre

Po jetojmë një nga periudhat më të vështira në historinë e fundit. E gjithë bota është nën presion të madh. Por barra më e madhe vazhdon të bartet nga punëtorët shëndetësor dhe më shumë se çdo gjë duhet mbështetja jonë për të trajtuar sfidën që ata janë në rregull.
Punëtorët shëndetësor janë shpresa jonë në luftën kundër epidemisë. Respekti për masat është ‘arma’ me të cilën secili prej nesh mund të kontribuojë në atë luftë. Le t ‘ i ndihmojmë, ata e presin dhe e meritojnë. Le të tregojmë vlerësimin dhe respektin tonë për punën e tyre.

 

Të fundit