Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
VMRO-DPMNE: Dëshira e Zaevit për pushtet u kushton qytetarëve shëndet - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

VMRO-DPMNE: Dëshira e Zaevit për pushtet u kushton qytetarëve shëndet

Dëshira e Zaevit për pushtet u kushton qytetarëve shëndet.

Numri ditor treshifror i personave të rinj të infektuar nga Kovid-19 e konfirmojnë paaftësinë e LSDM-së.

Numri që e tejkaloi 3.150 të infektuar është katastrofal. Në një situatë të tillë, është anormale që LSDM-ja dhe Zaev të flasin për zgjedhjet më 5 korrik.

Në listën e “Forbs”, jemi renditur në vendin e 103-të në botë, gjegjësisht jemi në grupin e vendeve të pasigurta sa i përket ballafaqimit me epideminë.

Por për fat të keq, kjo nuk është e mjaftueshme që LSDM-ja të heqë dorë nga ideja e mbajtjes së zgjedhjeve të shpejta.

Zoran Zaev e vuri në rrezik jetën e mijëra njerëzve, kështu që bëri një rrëmujë në vend me masa konfuze.

Derisa zyrtarët e tij po shëtisin nëpër Mavrovë dhe Berovë, populli ishte i mbyllur në katër mure.

VMRO-DPMNE është ndryshe nga LSDM-ja. LSDM-ja për tre vjet ka sjellë një regjim hibrid, duke e rritur korrupsionin, krimin dhe varfërinë në të gjithë vendin.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

Related posts

Gjendja e rrugëve

Televizioni Koha

MSH: Përmes Termini Im, ISHP-të filluan të caktojnë termine për kontrolle dhe intervenime në shtator

Televizioni Koha

ZAEV: LSDM-ja është favorite në zgjedhjet lokale

Televizioni Koha

Leave a Comment