03/12/2023
3.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

VMRO-DPMNE: Me LSDM-në, shkupianët do të paguajnë 150 denarë më shumë për ngrohje

Nga partia VMRO-DPMNE thonë se me LSDM-në, shkupjanët nga sot do të paguajnë 150 denarë më shumë për ngrohje.

“Sqarimi i autoriteteve të EMV dhe KRE, të cilët pretendojnë se rritja e çmimit të ngrohjes është për shkak të rritjes së çmimit të gazit, është befasues. Është gënjeshtër se gazi është më i shtrenjtë, tashmë 9 muaj më parë, me përfundimin e sezonit të ngrohjes 2022/2023, çmimi i gazit u stabilizua në rreth 50 euro për megavat, pra 550 euro për 1000 metër kub normalë”, tha partisë.

Siç shtojnë ata, gazi sot është tre herë më i lirë se vitin e kaluar, por jo edhe avulli për Shkupin.

“Ku shkojnë paratë dhe me çfarë çmimi EMV blen energji?” Kriminaliteti i pushtetit godet në xhepat e qytetarëve, populli është gjithnjë e më i varfër dhe çdo ditë e më shumë LSDM-ja dhe BDI-ja varfërohet edhe më shumë”, deklaroi VMRO-DPMNE.

Të fundit