VMRO-DPMNE: zgjedhje të parakohshme sa më parë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

VMRO-DPMNE: zgjedhje të parakohshme sa më parë

LSDM është në rrugë të drejtë që Maqedoninë të shtyjë në humnerë. Zaev dhe ekipi rreth tij janë në rrugë të drejtë për t’i mbushur kontot e tyre private, derisa qytetarët vuajnë nga uria.

LSDM është në rrugë të drejtë të shpërngulë edhe 1.000 njerëz për një ditë në qytete si Dellçeva, Berova, Vinica apo Makedonska Kamenica.

LSDM është në rrugë të drejtë ta shkatërrojë bujqësinë. Me LSDM-në në pushtet rendimenti në vend se në treg përfundon në plehra.

LSDM është në rrugë të drejtë ta shkatërrojë shëndetësinë. Ministri dhe drejtori i FSSH në vend se për shëndetësi më të mirë, punojnë për krim të Zaevit.

LSDM është në rrugë të drejtë ta dëmtojë arsimin. Nxënësit edhe pas një muaji prej se filloi viti mësimor nuk kanë libra.

LSDM është në rrugë të drejtë t’i nënçmojë shërbimet e sigurisë. Policët dhe ushtarët mbajnë uniforma të grisura.

LSDM është në rrugë të drejtë për në opozitë. Zgjedhje të parakohshme sa më parë. Qytetarët do t’ia tregojnë rrugën LSDM-së.

Qendra e VMRO-DPMNE-së për komunikim

Related posts

Organizatat joqeveritare: Kriza shëndetësore mund të shndërrohet në shkelje të të drejtave të njeriut

Televizioni Koha

Micotakis: Evropa edhe krahas përmbajtshmërisë, i mban dyert e hapura për Ballkanin Perëndimor

Televizioni Koha

Raporti nga kontrolli i realizuar i instalimit për trajtimin e mbeturinave mjekësore pritet, PTHP ka dhënë urdhër për verifikimin e pretendimeve në padinë

Televizioni Koha

Leave a Comment