01/12/2023
13.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Vullnetarë-udhërrëfyes do t’u ndihmojnë pacientëve të gjinden në Qendrën Klinike

Në qarkun e Kompleksit të Klinikave “Nënë Tereza” sot do të promovohet projekti për angazhimin e vullnetarëve – udhërrëfyes të pacientëve, të cilët do t’u ndihmojnë qytetarëve më lehët të gjinden në Kampusin e Klinikës “Nënë Tereza”.

Projekti realizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Kryqin e Kuq. Në promovim do të marrin pjesë ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe sekretari i përgjithshëm i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut Sait Saiti.

Të fundit