Vullnetarët e Kryqit të Kuq për pesë muaj 25.064 personave u kanë ndihmuar në klinikat e Shkupit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Vullnetarët e Kryqit të Kuq për pesë muaj 25.064 personave u kanë ndihmuar në klinikat e Shkupit

Vullnetarët e Kryqit të Kuq për pesë muaj ju kanë ndihmuar 25.046 personave që më me lehtësi të gjinden në klinikat e Shkupit.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se suksesshëm funksionon projekti në bashkëpunim me Kryqin e Kuq ku vollunterët ju ndihmojnë pacientëve që më lehtë të gjenden në kompleksin klinik, me qëllim që të arrijnë në klinikën që duhet, në vendin e duhur.
Prej tetorit kur filloi ky projekt deri tani nga ndihmë nga vullnetarët kanë kërkuar 25.064 persona ndërsa ata janë të vendosur në vendet më të frekuentuara në klinikën ‘Nëna Terezë’ nga ora 8:30 deri në orën 12, çdo ditë pune.

Vullnetarët thonë se nga përvojat që i kanë nga terreni më së shumti pacientë kanë kërkuar ndihmë për udhëzim në klinikat interne dhe kirurgjike./Telegrafi/

Related posts

Zaev: Janë marrë vendime të rëndësishme, shteti i shpëton vendet e punës për qytetarët

Televizioni Koha

Zaev: Nuk ka diskutime për karantinë speciale

Televizioni Koha

Komuna e Tetovës sërish ka ndarë 32 mijë euro për pastrimin e lumenjve dhe deponinë në Lagjen e romëve (VIDEO)

Televizioni Koha

Leave a Comment