Lajmi i Ditës Maqedoni

Xhaferi: Seanca do të vazhdojë deri në shpërndarjen e Kuvendit

Kryetari i Kuvendit,  Talat Xhaferi bëri të ditur se debati për pr/ligjin për Prokurorinë Publike do të vazhdojë pas orës 19.00 dhe se e njëjta do të vazhdojë pa ndërprerje  deri në shpërndarjen e Kuvendit.

Në ditët e fundit para shpërbërjes, Kuvendi po tenton miratimin e Ligjit për Prokurorinë dhe një sërë ligjesh të tjera.

Gjatë ditës deputetët më shumë patën pauza se sa debatuan për përmbajtjen e Ligjit të Prokurorisë, të cilin shumica tenton ta miratojë para shpalljes së zgjedhjeve.

Në Kuvend ishte paraparë edhe debati për shkarkimin e ministres teknike të Punës dhe Politikës Sociale, Rashella Mizrahi për shkelje të Kushtetutës.

Related posts

Sela: Koncepti i BDI-së është ,,Amdi Bajrami” herë me LSDM e herë me VMRO

Televizioni Koha

Sheqerinska: Anëtarësimi në NATO, do të ishte i pamundur pa ndryshimet e mëdha politike

Televizioni Koha

Ngritët aktakuzë për dadon e cila rrihte fëmijën në këndin e lojërave në Aerodrom

Televizioni Koha

Leave a Comment