05/10/2023
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zaev: Deri në fund të javës, pritet të dalin raportet rreth tragjedisë në Tetovë

Ekspertët gjermanë ekspertizën e tyre pritet ta dorëzojnë në afat prej 10-15 ditëve, tha Kryeministri Zoran Zaev, i cili njëherit pret që raportet tona më pas të jenë gati shumë shpejtë. Megjithatë siç u shpreh ai, kjo më së shumti do të varet nga prokurorët dhe nga kompletimi i dokumentacionit nga ana e ekspertëve të forenzikës.

“Kjo nuk ka të bëj vetëm me atë që unë pres përgjigjet që të vendos rreth dorëheqjeve, por për atë që qytetarët presin përgjigje, çfarë në fakt ka ndodhur, cilat janë shkaqet. Mua si kryeministër në rast se më pyesni , pres që deri në fund të kësaj jave të dalin raportet”.

Të fundit