Zaev: Me një njësi zgjedhore, zëri i qytetarëve do të jetë më dominues – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Zaev: Me një njësi zgjedhore, zëri i qytetarëve do të jetë më dominues

Kryeministri dhe lideri i LSDM-së, Zoran Zaev theksoi se partia e tij mbështet modelin një njësi zgjedhore, por edhe me lista të hapura, sepse me këtë do të avancohet demokracia në vend.

“Besoj se me një njësi zgjedhore, zëri i qytetarëve do të jetë më dominues. Edhe pse LSDM si parti më e pozicionuar do të humbiste më shumë, por do të fitonte demokracia”, theksoi Zaev, i pyetur se deri ku janë negociatat për listat zgjedhore dhe kodin zgjedhor.

Lidhur me datën për fillimin e negociatave me BE-në, Zaev theksoi se mbetet optimist, edhe përkundër shkrimeve të fundit se Franca akoma nuk e ka ndryshuar qëndrimin.

Related posts

Hulumtim: Qeveria e Maqedonisë së Veriut në vendin e parë, ndërsa Kuvendi në vendin e tretë në rajon sipas Indeksit të transparencës

Televizioni Koha

Zaharieva: RMV-ja do të ketë vend në BE kur të jetë e përgatitur, për momentin nuk është

Televizioni Koha

Të afërmit e gruas nga Kosovrasti negativë, rasti i ri i të infektuarit është një burrë nga Dibra

Televizioni Koha

Leave a Comment