Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Zaev në Gjermani do ta pranojë çmimin për të drejtat e njeriut për vitin 2020 - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Zaev në Gjermani do ta pranojë çmimin për të drejtat e njeriut për vitin 2020

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev do të jetë në vizitë pune në Berlin, Republika Federale e Gjermanisë, me rastin e ndarjes të çmimit për të drejtat e njeriut për vitin 2020 nga ana e Fondacionit “Fridrih Ebert” (FES).

Ceremonia e cila do të fillojë,ndërsa do ta hap ministri i Punëve të Jashtme të RF të Gjermanisë – Mihael Rot në orën 15:45, do të mund të ndiqet drejtpërdrejt përmes kanaleve në mediat sociale të Kryeministrit Zaev.

Krahas kësaj, Kryeministri Zaev,i shoqëruar nga ministri i Punëve të Jashtme – Bujar Osmani, do të ketë takime të punës me ministrin e Punëve të Jashtme të RF të Gjermanisë – Mihael Rot, me bashkë-kryetarin e Partisë Social-Demokrate të Gjermanisë, Norbert Vallter – Borjans dhe me deputetët Nills Shmid nga PSD dhe Jurgen Hard nga CDU/CSU.

Related posts

Austria e vendos Maqedoninë në listën e vendeve të sigurta nga pandemia

Televizioni Koha

Ministria e Transportit: Të kryhen dezinfektimet në ambientet e përbashkëta në ndërtesat e apartamenteve

Televizioni Koha

Në Shkup 131 të infektuar me KOVID-19, më shumë nga Çairi

Televizioni Koha

Leave a Comment