Zaev:Qytetarët kanë nevojë për qasje serioze kryeministër që do të përqendrohet në punë, dhe jo përmbush kalkulime politike - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Zaev:Qytetarët kanë nevojë për qasje serioze kryeministër që do të përqendrohet në punë, dhe jo përmbush kalkulime politike

Do të dëgjojmë ofertat e dhe mendimet e të gjitha partive politike dhe në bazë të asaj do të vendosim se si do të bisedojmë, tha kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp pas përfundimit të seancës konstitutive të Kuvendit.

Qytetarët kanë nevojë për qasje serioze kryeministër që do të përqendrohet në punë, dhe jo përmbush kalkulime politike dhe çfarëdo agjenda tjera, tha Zaev.

Related posts

Pas dy fundjavave me ndalesë të plotë, vikendi i parë me orë të shkurtuar të policisë

Televizioni Koha

Gostivarasi sulmohet fizikisht në shtëpinë e tij

Televizioni Koha

MPPS: Për shkak të temperaturave të larta, të lirohen nga puna gratë shtatzëna dhe të moshuarit

Televizioni Koha

Leave a Comment