01/10/2023
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Zëvendësministrja Elezi në mbikëqyrje të dy stacioneve të pastrimit të ujit në komunën e Vrapçishtit

Zëvendësministrja e Financave, Shiret Elezi sot do të inspektojë ndërtimin e dy stacioneve të pastrimit të ujit të pijshëm në vendbanimet Negotinë dhe Dobërdoll në Komunën e Vrapçishtit.

Stacione të trajtimit të ujit të pijshëm në këto dy vendbanime, kumtojnë nga Ministria e Financave, janë duke u ndërtuar përmes projektit MSIP të Ministrisë së Financave, me mbështetjen e Bankës Botërore. bs/fab

Të fundit