Zhernovski dhe Bekteshi: Politika ekonomike në qendër të punës së diplomatëve tonë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Zhernovski dhe Bekteshi: Politika ekonomike në qendër të punës së diplomatëve tonë

Marrëdhëniet ekonomike dhe financiare janë mënyrë e rëndësishme përmes të cilës kombet ndërtojnë besim edhe mirëkuptim të ndërsjellë. Diplomatët tonë duhet ta vendosin politikën tonë ekonomike në qendrën e punës së tyre. Ne jemi vend i cili nuk do ka dalje në det, por nuk mund të lejojmë edhe mbyllje mentale, tha sot zëvendësministri i Punëve Jashtme, Andrej Zhernovski në hapjen e konferencës dyditore të konsujve të nderit në Republikën e Maqedonisë Veriore të akredituar jashtë vendit.

Related posts

Tre infermiere nga Klinika Gjinekologjike pozitive me Covid-19

Televizioni Koha

Gjendja e jashtëzakonshme mund të vazhdojë për shkak të implikimeve ekonomike, që të mundet Qeveria të funksionojë derisa nuk ka Parlament, thotë Zaev

Televizioni Koha

Komunikatë e VMRO-DPMNE-së : Të gjitha vendet e Ballkanit gjatë ditës së djeshme kishin 45 të infektuar, në Maqedoni kishte 89

Televizioni Koha

Leave a Comment