Zv.ministri Nuhiu: Drejtësisë së porositur me telefon i ka ardhur fundi - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Zv.ministri Nuhiu: Drejtësisë së porositur me telefon i ka ardhur fundi

Zëvendës ministri i Ministrisë së Drejtësisë, Agim Nuhiu, ka filluar me përgjegjësitë dhe detyrat brenda dikasterit të ri, Ministrisë së Drejtësisë e cila është tepër e rëndësishme për funksionimin dhe zbatimin e sundimit të ligjit.

Z. Nuhiu, me performancën e tij profesionale, ekpertizën dhe kapacitetin moral, jep siguri për zbatimin e ligjit, duke mënjanuar çdo implikim në sistem, çdo shkelje apo lëndim që mund të bëhet nga rrugët tjera jo ligjore.

Këtë e konfirmon z. Nuhiu shkurt, me një fjali: Drejtësisë së porositur me telefon i ka ardhur fundi!

Related posts

BDI dhe LSDM lëshojnë seancën e Këshillit komunal në Gostivar

Televizioni Koha

Pendarovski: “Qeveri mund të bëhet pa LSDM-në, mund të bëhet pa VMRO-DPMNE-në, por mund të bëhet edhe pa BDI-në”

Televizioni Koha

Brima Gallup: Pjesa dërmuese në botë e frikësuar nga Kovid-19, në Maqedoni 63 për qind druajnë nga infektimi i mundshëm

Televizioni Koha

Leave a Comment