Zvogëlohet numri i linjave të autobusëve që qarkullojnë nga Gostivari drejt qyteteve tjera – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Zvogëlohet numri i linjave të autobusëve që qarkullojnë nga Gostivari drejt qyteteve tjera

Linjat e autobusëve që qarkullojnë nga Gostivari drejt qyteteve tjera është reduktuar dhe po zhvillohet në pajtim me gjendjen e jashtëzakonshme. Të gjitha agjencitë që qarkullojnë nga Gostivari kanë zvogëluar numrin e linjave të tyre për shkak të mbrojtjes nga korona virusi dhe uljes së dukshme të udhëtarëve.

Related posts

z.Lazim Destani; Apel mërgimtarëve nga Maqedonia e Veriut, REGJISTROHUNI !

Televizioni Koha

VMRO-ja me protesta, pasdite do të bllokohen disa rrugë në Shkup

Televizioni Koha

Protestë e banorëve të Çajles, kërkojnë në fillim të vendoset kolektori i kanalizimit e pastaj të asfaltohet

Televizioni Koha

Leave a Comment