21/05/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bujar Osmani zotohet: Nëse marr besimin e qytetarëve, do të anëtarësohemi në BE deri në vitin 2030

Kandidati për president nga radhët e Frontit Europian, Bujar Osmani u zotua që siç tha, nëse fiton koncepti i integrimit karshi izolimit, Maqedonia do të bëhet anëtarë e Bashkimit Europian deri në vitin 2030.

“Unë besoj fuqishëm në ofertën të cilën e kam dhënë, besoj fuqishëm në përvojën që e kam krijuar, në sinqeritetin dhe përkushtimin që kam për të realizuar ëndrrën më të madhe të njerëzve për anëtarësim në familjen europiane dhe të gjithë energjinë time, gjithë këtë përkushtim e përvojë do i investojë për një të ardhme më të mirë. Unë zotohem para tyre që nëse fiton koncepti i integrimit karshi izolimit, ne do të bëhemi anëtarë në Bashkimin Europian deri në vitin 2030”, tha Osmani.

Të fundit