21/07/2024
29.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dhuroi një gotë ujë, djaloshi nga Maqedonia fiton një Mercedes në Gjermani

Jeta shpeshherë naj sjellë sprova të ndryshme, por nuk duhet të bëhemi pesimistë. Një djalë nga Maqedonia, i cili për një kohë të gjatë jeton në Gjermani ka pësuar një aksidentë të rëndë me disa thyerje të brinjëve dhe dëmtime tjera në trup.

Ai është shtruar në spital nën kujdesin shëndetësor, por me brengën se për cdo ditë po humb dhe nuk po mund të realizohet në aspektin profesional.

Disa ditë para se ta lëshonte spitalin, duke shëtitur korridoreve ka parë një derë hapur, brenda së cilës ishte e shtrirë një grua të moshuar.

Ajo ka lëshuar një zë të ulët duke i kërkuar Davidit që ta thirr motrën medicionale për ti mbushur një gotë me ujë. Davidi e ka kryer vetë këtë shërbim, duke u treguar dashamirës me të moshuarën gjermane, njofton http://exclusive.mk/

Ditën kur shtetasi Maqedonisë është dashur ta lëshoj spitalin, motra medicionale i ka thënë se duhet ta vizitoj të moshuarën. Në takimi e fundit me të ajo i ka dhënë një zarf në të cilën në shenjë falënderimi i ka dhuruar një mercedes të ri, të cilin e ka marrë nga salloni.

Të fundit