13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Festa e Kurban Bajramit e shtunë, ditë jopune për myslimanët në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për Festat e Republikës së Maqedonisë së Veriut 9 korrik (e shtunë) dita e parë e Kurban Bajramit është ditë jopune për qytetarët e besimit mysliman në Maqedoni.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e fesë myslimane në Republikën e Maqedonisë së Veriut për festën e Kurban Bajramit, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Punës dhe Çështjeve Sociale.

Të fundit