05/03/2024
7.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kostadinov: Çka është ajo që Mickoski nuk dëshiron që opinioni ta dijë për rastin “Reket”

Çka është ajo që Mickoski nuk dëshiron të dihet në opinion për rastin “Reket”.

Në vend se të përhap lajme të rreme ai e ka për detyrë të del para publikut dhe të përgjigjet:

-A thua Orce Kamçev, manjat i dalë nga regjimi i VMRO-DPMNE-së i akuzuar në lëndët e PSP-së, është financues i fushatës zgjedhore të VMRO-DPMNE-së?

-A thua bëhet fjalë për fushatë zgjedhore për zgjedhjet e fundit presidenciale?

-A thua di të përgjigjet Mickoski se sa i ka kushtuar Kamçevit ose firmave të tij financimi i fushatës zgjedhore?

Përgjigje mund të jep sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Igor Janushev si nënshkrues i llogarisë së partisë.

Qytetarët dhe opinioni presin përgjigje në këto pyetje.

Pres konferencë e Kostadin Kostadinovit, zëdhënës dhe deputet i LSDM-së

Të fundit