23/04/2024
6.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kryqi i  Kuq i RM Tetovë, organizojnë aksion të dhurimit të gjakut në

Kryqi i  Kuq i RM – Organizata Komunale Tetovë, dhe Instituti i Mjekësisë  për Transfuzion i RM – Qendra e Mjekësisë së Transfuzionit në Tetovë, organizojnë aksion të dhurimit të gjakut në:

 

  • Në hapësirat e Shkollës së mesme Ekonomike “8 Shtatori” në Tetovë më datë 24.04.2019, e Mërkurë do të organizohet aksion për dhurimin e gjakut me fillim nga ora 09:00 deri më ora 13:00.

Të fundit