05/03/2024
8.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

LSDM sonte vendos për nënkryetarët e ri, mbledh anëtarët e Këshillit qendror

Këshilli qendror i LSDM-së sonte në orën 18 do të mbajë seancën në selinë e partisë.

Nga LSDM kumtuan se seancat e Këshillit qendror janë të punës dhe paralajmëruan se për konstatimet dhe vendimet e KQ do t’i informojnë mediat pas përfundimit të seancës.

Në seancën e fundit të KQ të LSDM-së në Ohër, midis tjerash, janë zgjedhur anëtarë të rinj të Këshillit ekzekutiv, sekretari organizativ si edhe anëtarë të rinj të KQ.

Të fundit